WHO ARE YOU

Nonniin, tässä täydennystä edelliseen postaukseen, jossa esittelin behind the scenes -kuvia palkkikamerakurssilta! Nämä kuvat ovat ensimmäi...

Nonniin, tässä täydennystä edelliseen postaukseen, jossa esittelin behind the scenes -kuvia palkkikamerakurssilta! Nämä kuvat ovat ensimmäiseltä kuvauspäivältä, enkä sinänsä ole itse hirveän tyytyväinen lopputulokseen. Ei vielä oltu ihan sujut kameran kanssa, ja ideatkin tuntui olevan hieman vielä hahmottelun tasolla.. Mutta tästä on hyvä jatkaa :)


Toiselle kuvauspäivälle olin panostanut enemmän myös ideaan, kun alettiin kameran kanssa tulla jo tutuiksi eikä aika kulunut pelkästään sen kanssa takkuamiseen. Mutta - niin kuin edellisessä postauksessa mainitsinkin - nämä kuvat eivät sitten koskaan nähneet päivänvaloa, sillä kuvattiin erehdyksessä jo valottuneelle filmille. Ehkä tää on jotain kohtalon johdattelua, sillä jostain syystä nappasin samat kuvat myös diginä!! Nämä ovat luultavasti myös osa yhtä toista koulutehtävääni, jonka deadline häämöttelee tuossa puolessa välissä kuuta. Mitä tykkäätte? :)

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images